Om produkterne

SJOOT.DK

Vores produkter er udviklet i samarbejde med topprofessionelle rådgivere og erfarne producenter, og undergår en stadig kvalitetskontrol, før, under og efter endt produktion. Vort koncept er udviklet i ønsket om at gøre top-kvalitets produkter tilgængelige for enhver pengepung. Herunder finder du information omkring produkterne fra SJOOT.

golfhandske, golfbold og golfkølle

Golfbolde

Der findes grundlæggende to boldtyper; 2-lags og 3-lags. Er disse produceret med en massiv kerne og 1- eller 2 yderlag, i de rigtige materialer, vil de – uanset pris – flyve nogenlunde lige langt, uanset hvem der slår til bolden.

Den helt grundlæggende forskel på boldene er prikkerne i boldene – de såkaldte dimples. Disse gør at luften suges til undersiden af bolden og presses hurtigere henover oversiden, som giver spin.

Præcis disse dimple-mønstre udgør den helt store kvalitetsforskel, og har afgørende betydning – på særligt de korte slag – for at man kan få bolden til at stoppe (backspin).

Vores golfbolde er produceret i Taiwan, ved en af de betydeligste boldproducenter i verden. Boldene testes årligt af USGA – det Amerikanske Golfforbund og af selveste R&A i Skotland. Boldene opfylder alle deres krav og må således anvendes på både PGA- og Europa-tourene.

golfbold xl distance 3
sjoot golfhandske front

Golfhandsker

Vores golfhandsker er fremstillet på en topklasse fabrik i Indonesien, af de ypperste materialer som sikrer usædvanlig god komfort og holdbarhed. Vi laver to varianter: en full leather (Cabretta) og en all weather. HUSK at checke din størrelse.

Tees og caps

Samtlige SJOOT produkter er testet OG godkendt; boldene ved de to ypperste institutioner i verden nemlig USGA og ved R&A, til brug i internationale turneringer. Disse godkendelser foretages løbende. Alt øvrigt grej, herunder vores tees og caps, er testet af professionelle såvel som af amatørspillere. Vi har lyttet til alles kommentarer, så de produkter du finder hos os er det endelige resultat af disse anstrengelser, som vi kontinuerligt arbejder på at gøre bedre.

sjoot golf tee
Scroll to Top