Golfudstyr fra Sjoot.dk

SJOOT er et registreret varemærke, som ejes og drives af Allan Johansen. SJOOT er varemærkebeskyttet og sælges internationalt til alle golfspillere, hvad enten det er på amatør eller professionelt plan. Vores produkter laves i Indien på fabrikker som har specialiseret sig i produktion af golfudstyr i kvalitetsmaterialer – til fornuftige kostpriser.

Dette betyder at vi kan tilbyde egenproducerede golfbolde, logo golfbolde, golfbolde med navn, golfhandsker i med ægte lammeskind, golf caps, tees mm. Bl.a. er vores prisvenlige golfhandsker anerkendt og rost for deres holdbarhed og feel ift. prisen. 

Vores golfbolde er tilmed testet og godkendt til brug i internationale turneringer (af det Amerikanske Golfforbund og R&A) hvilket understreger vores seriøsitet omkring produkter at vi kan stå inde for kvaliteten. Vores golfbolde såvel som golfhandsker, er udviklet i samarbejde med både amatørspillere, professionelle samt erfarne rådgivere indenfor branchen. Dette betyder at vi kan sikre de bedste produkter, til de laveste priser.

Vi bestræber os konstant på at forbedre vores produkter, med målsætningen om at være førende indenfor prisvenligt golfudstyr til den bedste kvalitet muligt.

Du kan læse mere om vores golfbolde og golfhandsker på vores webshop.

Sjoot tilbyder både dets produkter til private såvel som erhverv.
Er du interesseret i at forhandle Sjoots produkter har vi bl.a. salgsdisplays klar til at sætte op i din butik. Kontakt os her for henvendelser vedr. erhverv mail@sjoot.dk

Ellers er du velkommen til at besøge vores shop og browse mellem vores produkter her

Skriv en kommentar

Scroll to Top